Wie vernielde Cisca’s brommobiel op oudjaarsavond?

Redactie Over Mathenesse

09 april 2024

Artikel

Op oudejaarsavond hoorde ik een knal. “Oh Cis, je autootje staat in brand!”, riep mijn vriendin. Oranje vlammen sloegen uit de cabine. Ik rende naar beneden om de brand te blussen. Dat lukte, maar de schade is groot en de daders zijn nog niet gepakt. Kun jij mij helpen?

Drie weken na de brand werd de schade duidelijk: €3.835. Mijn verzekering dekt dit niet. Drie vriendinnen zijn een crowdfunding actie gestart zodat ik het autootje kan herstellen. Fijn, want mijn brommobiel is mijn steun en toeverlaat. Ik ben gepensioneerd en hou me als kunstenares bezig met houtbewerking en schilderen. Het autootje is onmisbaar voor het vervoer van mijn materialen. 

Maar ik wil ook de daders vinden. Een of meerdere daders hebben een zijruit ingeslagen, benzine in de cabine gegoten en aangestoken. Terwijl ik bluste, vertelden een aantal jongemannen van rond de dertig dat ze de daders hadden gezien. Ze wezen richting de kruising van de Professor Poelslaan en de Zweedsestraat naar een groepje jongeren die de landenbuurt inliep. Ben jij een van deze getuigen, of heb jij die oudejaarsavond iets verdachts gezien in die omgeving rond 21u, wil je je dan melden als getuige? Dit kan bij de politie of bij de wijkagent.


Niks gezien, maar wil je Cisca wel helpen haar auto te herstellen? Ga dan naar de GoFundMe pagina:  

https://www.gofundme.com/f/ciscas-brommobiel-weer-als-nieuw


Door: Cisca van Bommel

Delen

« Terug naar items

0 reacties

Laat een reactie achter