Voedselpakketten voor huisdieren en hun baasjes

Redactie Over Mathenesse

03 april 2024

Artikel

Door: de redactie

Wie in Mathenesse een rondje loopt, weet: in de wijk wonen veel huisdieren. Honden en katten, en dan zijn er ook nog dieren die niet buiten komen, zoals vogels en konijnen. Helaas zijn er hier ook veel mensen die niet veel geld hebben. Het gevolg: te weinig eten voor het huisdier, het baasje of allebei. Wijkraadslid Wouter Zuidema probeert hier iets aan te doen. 

“Bewoners die te weinig eten hebben, kunnen met mij contact opnemen,” vertelt Wouter. “Ik regel dan een voedselpakket, met wat lekkers voor je huisdier.” De voedselpakketten stelt hij samen met hulp van andere bewoners. “Zodra iemand zich meldt, plaatst ik een oproep in de App-groep Buren Uit Mathenesse. Iedereen die wil kan dan iets bijdragen aan het pakket.” Er zijn al 15 bewoners die op deze manier een voedselpakket hebben gekregen. En mensen zonder huisdier? “Die helpen we natuurlijk ook.” 

Heb jij een voedselpakket nodig, ken je iemand die dit nodig hebt, of wil je bijdragen aan de voedselpakketten? Neem dan contact op met Wouter: 0651424563. 

 


Delen

« Terug naar items

0 reacties

Laat een reactie achter