Spannend?! Elijah zingt, acteert en danst voor publiek 

Redactie Over Mathenesse

01 juli 2024

Artikel
Spannend?! Elijah zingt, acteert en danst voor publiek 

Sommige mensen vinden het eng om voor een grote groep te staan. Niet gek, want dat is ook spannend. Al die ogen die naar je kijken. Elijah (10 jaar) heeft daar geen last van. Hij staat graag op het podium en speelt dan toneel, of hij danst of zingt. 

Hoi! Wie ben jij?

Ik ben Elijah. Ik zit in groep zeven en ben tien jaar oud. 

Wat zijn je hobby’s?

Veel! Ik zit op de scouting, los graag Rubik’s Cubes op, en speel theater. Eén keer per week heb ik twee uur les bij theater Hofplein. Daar ken ik ook een van mijn beste vrienden, Joep, van. 

Heb je weleens voor publiek opgetreden?

Ja, drie keer. De laatste keer speelde ik een detective, dat was de hoofdrol! Ik moest daarvoor een hoed, een lange jas en een notitieboekje dragen. En ik heb opgetreden voor de koning. 

Voor de koning?

Ja, samen met mama. Dat was tijdens Koningsdag in Ahoy. We deden een choreografie. Ik kreeg toen een groene trui en die mocht ik houden. 

Vond je dat eng? 

Nee, ik had al vaker opgetreden en kan goed danspasjes onthouden. Vroeger was ik weleens bang dat andere mensen flauwvallen van de zenuwen, maar nu niet meer.

Wat wil je later worden?

Ik wil naar het WK Rubik’s Cube oplossen. En ik wil in musicals spelen of in televisieseries, zoals Stranger Things. Daarom wil ik over twee jaar naar de Theater middelbare school in Rotterdam. Ik hoop echt dat dat lukt!


Door: Anne-Rixt Korte

0 reacties

Laat een reactie achter