Kom je 4 juli ook naar de informatieavond over het Nieuwe Huis van de Wijk?

Wijknetwerker Mathenesse

25 juni 2024

Artikel
Kom je 4 juli ook naar de informatieavond over het Nieuwe Huis van de Wijk?
We zijn bezig met de eerste stappen om een Huis van de Wijk te bouwen in het Serumpark. 4 juli is de inloopavond van 18:00 - 20:00 om iedereen op de hoogte te houden. Kom jij ook?

Het nieuwe Huis van de Wijk in het Serumpark wordt een plek waar buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten en samen activiteiten kunnen doen.

We vinden het belangrijk om te weten wat de bewoners willen, daarom hebben we al twee keer met een groep bewoners gesproken. Zij hebben ons verteld welke activiteiten zij graag willen doen in het nieuwe Huis van de Wijk.

Informatieavond over het nieuwe Huis van de Wijk

Om iedereen op de hoogte te brengen van de plannen, organiseren we een inloopavond. Deze avond is op donderdag 4 juli van 18:00 tot 20:00 uur in Huis van de Wijk 'De Inloop', Bulgaarsestraat 4. Je mag binnenlopen wanneer je wilt en al je vragen stellen. Ook kun je ideeën delen voor het nieuwe Huis van de Wijk. We zorgen voor verse koffie en koekjes, dus kom gezellig langs!

Praat mee over de plannen

Tijdens de avond kun je ook praten met Projectmanager Martine van Schaik, Stedenbouwkundige João Viaro Correa en Landschapsarchitect Silke Volkert. Zij zijn van de gemeente en weten alles over de plannen voor het nieuwe Huis van de Wijk. Zij kunnen je meer vertellen over wat de gemeente belangrijk vindt.

Heb je vragen?

Als je nu al vragen hebt, kun je contact opnemen met Safiya Lall Mohamed via sha.lallmohamed@rotterdam.nl. Zij helpt je graag verder.

0 reacties

Laat een reactie achter