Kennismaken met de buren: Nikos Healing Hands massagesalon

Redactie Over Mathenesse

01 juli 2024

Artikel
Kennismaken met de buren: Nikos Healing Hands massagesalon

Het is altijd leuk je buren beter te leren kennen. Zo stuitte ik onlangs op Nikos Healing Hands, een massagesalon in de Zweedsestraat. Nieuwsgierig naar mijn nieuwe buurman en zijn onderneming, ging ik op de koffie.

Het bedrijfsbordje naast de deur vertelt me dat ik op het juiste adres ben. Nikos, een breedlachende Griekse man, doet open en geeft me een warme, stevige handdruk. “Naar rechts,” zegt hij, en hij wijst richting de massageruimte. Het is een fijne ruimte. Er staat een mooie houten massagetafel, er klinkt rustgevende muziek en op de muur staan inspirerende spreuken als `Relax, it’s your time’. 

Nikos vertelt dat hij en zijn vrouw niet meer gelukkig waren in Griekenland. Nikos: “Zonder al te veel nadenken besloten we naar Nederland te verhuizen om een nieuw bestaan op te bouwen.” Hij woont hier nu ongeveer een jaar en voelt zich thuis, en dat komt door de gastvrijheid, behulpzaamheid en diversiteit van deze wijk. “Ik wil hier nooit meer weg!”, roept hij met volle overtuiging. Vandaar dat hij besloot een onderneming aan huis te beginnen. Voor hem een droom die uitkomt. Veel mensen hebben stress, weinig tijd en zitten daardoor niet goed in hun vel. Nikos: “Ik vind het fijn dat ik mensen dan wat persoonlijke aandacht en ontspanning kan geven. Op die manier draag ik ook iets bij aan de wijk.”

Ik, als buurtbewoner, vindt de massagesalon een mooie toevoeging aan de wijk. Ik hoef nu niet meer naar het centrum voor een massage, maar ga gewoon naar mijn buurman. 

Kader

Meer weten over Nikos en de massages die hij aanbied? Ga dan naar zijn website: www.nikoshealinghands.com, of kom langs op Zweedsestraat 163A om een afspraak te maken. Op maandag, woensdag, donderdag en in het weekend is Nikos open van 11:00 tot 22:00 uur.


Door: Maysa de Vries

0 reacties

Laat een reactie achter