Brief voor de patiënten van dokter Nüssler en dokter Jainandunsing

Redactie Over Mathenesse

09 april 2024

Artikel

Foto’s

Beste patiënt,

 

Als u ziek bent en een dokter nodig heeft, dan schrijft de dokter dit op in uw dossier. Hierin staat ook waar u allergisch voor bent en welke medicijnen u gebruikt. Alleen uw dokter en de assistenten kunnen in uw dossier kijken. 

Als u in de avond, nacht of het weekend een dokter nodig heeft, dan belt u de huisartsenpost. De dokter bij de huisartsenpost kan niet in uw dossier kijken en weet dus niet welke medicijnen u gebruikt, of u een allergie heeft en welke ziekte u heeft. Het is dan lastiger om u goed te helpen. Maar: als u het goed vindt, kan deze dokter bij de huisartsenpost wel in uw dossier kijken. Wilt u dit? Dan moet u dat doorgeven aan uw huisarts. 

Als uw dokter vind ik het belangrijk dat u een antwoord kiest. U kunt kiezen voor: ja, ik geef wel toestemming. Of: nee, ik geef geen toestemming. Omcirkel uw keuze en lever dit briefje in bij de assistente.

Weet u niet wat u moet kiezen, of wilt u meer informatie? Kijk dan op www.volgjezorg.nl of www.steffie.nl voor meer uitleg.  

Dank alvast,

Dokter Nüssler en dokter Jainandunsing

 

 

JAIk geef wel toestemmingIk vind het goed dat de dokter van de huisartsenpost de belangrijkste dingen uit mijn dossier ziet als ik bel of daar ben.


NEEIk geef geen toestemmingIk vind het niet goed dat de dokter van de huisartsenpost de belangrijkste dingen uit mijn dossier ziet als ik bel of daar ben.


GEBOORTEDATUMNAAMWIE IS UW HUISARTS?
   


Delen

« Terug naar items

0 reacties

Laat een reactie achter